Search
Close this search box.

Uusi ilme, tuttu kaupunkikeskus – Kauppakeskus Ruoholahti uudistuu

Kauppakeskuksen hallinnointi on siirtynyt maaliskuussa 2022 Antiloopille, joka nähdään nyt ensi kertaa myös kauppakeskustoimijana. Kauppakeskukseen on suunnitteilla merkittäviä kehittämistoimia, ja päivitetty visuaalinen ilme tarjoilee esimakua tulevasta. 

“Halusimme raikastaa kuva- ja värimaailmaa nykypäivään. Lopputulos noudattelee jo entuudestaan Ruoholahdelle tuttuja punaisen sävyjä, mutta uudella, pehmeällä tavalla”, visuaalisen ilmeen suunnittelusta vastannut Hanna Pusa Kaimanasta kertoo.

Kauppakeskuksen ilmeen uudistumisesta huolimatta voit edelleen luottaa arjen helppouteen Kauppakeskus Ruoholahdessa. Sinua palvelevat jatkossakin tutut toimijat, joiden valikoimista löydät kaiken tarvitsemasi sujuvaan arkeen. Aivan kuten ennenkin.

“Odotamme suurella innolla tulevaa ja kaikkea sitä, mitä pääsemme luomaan yhdessä kauppakeskuksen vuokralaisten ja asiakkaiden kanssa”, kauppakeskuksen markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Account Manager Siiri Nolvi Antiloopilta iloitsee. 

Antilooppi yrityksenä

Antilooppi on pääkaupunkiseudun toimistokiinteistöihin keskittynyt kiinteistöyhtiö. Kehitämme omistamiamme kohteita vastuullisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä asiakkaiden kanssa.

Tunnetuimpia Antiloopin kiinteistöistä ovat Ympyrätalo ja muut Hakaniemen ja Hämeentien maamerkkirakennukset sekä Finnairin pääkonttori Helsinki-Vantaan lentoasemalla. 

Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring. 

Lue lisää Antiloopista