Search
Close this search box.

Inspiraatiota kotiin Ruohiksen showroomista

Kauppakeskuksen 1. kerrokseen avautunut näytetila on ikkuna trendikkään kodin tunnelmaan ja ilmeeseen. Pysähdy ja bongaa ihanat sisustusideat sekä kauden suosikkituotteet!

Ruohiksen kauppakeskuksen uusi katseenvangitsija on K-Raudan ja JYSKin yhdessä luoma esittelytila, jossa yhdistyy kauniisti ajattomuus ja trendikkyys. Laadukas vaalea puulattia ja seinien tyylikäs lämmin sävy ovat K-Raudan käsialaa ja antavat upeat kehykset JYSKin kauden kiinnostavimpien kalusteiden ja sisustustuotteiden esittelylle. Viimeisen silauksen tilaan tuo Bieder Kukkakaupan upea kuivakukkakimppu, joka koristaa JYSKin kattamaa sohvapöytää.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme inspiraatiota kodin viihtyvyyteen ja vinkkejä ideoiden toteuttamiseen. On hienoa, että yhteistyöllä kauppakeskuksen toimijoiden kesken voimme tuoda tällaisia uusia kokemuksia asiakkaillemme.”, iloitsee kohteen Asset Manager Maarit Kivelä.

”Tämän hetken trendikkäimmät ja kotoisimmat asunnot sisustetaan yhdistellen rohkeasti eri materiaaleja, pintoja ja muotoja. Tulevana talvikautena panostetaan erityisesti laadukkaisiin materiaaleihin ja tekstiileihin. Vedä siis villasukat jalkaan, nappaa kirja kainaloon, sytytä kynttilät ja nauti pellavan pehmeydestä vastapedatussa sängyssä”, vinkkaa Jyskin visualisti Riikka Juutila.  

Pysähdy ostosten lomassa ja poimi ideoita kodin ilmeeseen ja tunnelmaan.

Näytetilan löydät kauppakeskuksen 1. kerroksesta, Mustin ja Mirrin ja Subwayn välistä.

Inspiroiduitko? Löydät näytetilan tuotteet täältä:

  • Kalusteet ja sisustustuotteet:
    JYSK, sijaitsee 2. kerroksessa
 
  • Seinä- ja lattiamateriaalit:
    K-Rauta, sijaitsee 1. kerroksen päädyssä