Apteekki Ruoholahti

Apteekki Ruoholahti

Kerros: 1

RUOHOLAHDEN APTEEKIN UUSI VERKKOAPTEEKKI AVATTU Olemme avanneet Ruoholahden apteekin verkkoon. Verkkoapteekkiimme linkistä https://verkkoapteekkihelsinki.fi/fi/ Verkkoapteekista voi tilata sekä lääkkeet, että muut apteekkituotteet. Tilatut tuotteet voi joko noutaa apteekilta sovittuna aikana, tai ne voidaan kuljettaa annettuun osoitteeseen. Ruoholahden apteekki sijaitsee kauppakeskuksen ulkotorilla katutasossa, Itämerenkadun puolella. Kauppakeskuksesta meille kuljetaan aulasta pyöröoven kautta. Kulku meille on esteetöntä myös liikkumisen apuvälinein. Olemme ajanmukainen apteekkipalveluita tarjoava Avainapteekki, jolla on monipuolinen tuotevalikoima, hyvä lääkevarasto, laaja valikoima ihonhoitotuotteita ( mm. Avene, Vichy, Aco, Favora) ja kuukausittain edullisia avainasiakastarjouksia. Voit tarkemmin tutustua apteekkimme tarjontaan kotisivuillamme www.ruoholahdenapteekki.fi - Tervetuloa asioimaan!

Aukioloajat

Ma-Pe 08-20

La 10-18

Su Suljettu
Apteekki Ruoholahti

Tammikuun Avaintarjous

Maitohappobakteeri Ratiopharm

tarjous 18,90 (norm. 23,62)

Maitohappobakteerit ja vastustuskykyä tukevat vitamiinit samassa kapselissa. Kaikille 1-vuotiaasta ylöspäin. Ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa. 100 kapselin pakkaus.

Apteekki Ruoholahti

Tammikuun Avaintarjous

Bevita Eye Pro 10ml

tarjous 13,90 (norm. 16,44)

Säilöntäaineeton silmätippaliuos sisältää hyaluronihappoa ja TS-polysakkaridia.

Apteekki Ruoholahti

Tammikuun Avaintarjous

Perskindol tuotteita

tarjous 15,50 (norm. 18,45)

Kaksivaikutteiset kylmä-lämmin -tuotteet lihaskipuun ja nivelille. Hot Geeli tehostaa verenkiertoa ja edistää lihaksen parantumista. Tarjoustuotteet: Perskindol geeli 100ml, spray 150ml ja Hot Geeli 100ml.

Apteekki Ruoholahti

Avene -15%

kaikki Avene-sarjan tuotteet

tarjouksessa tammikuun ajan!

Kaikki Avene-sarjan tuotteet -15% tammikuun ajan. Tarjous voimassa myös verkkoapteekissamme osoitteessa: www.verkkoapteekkihelsinki.fi

Apteekki Ruoholahti

ACO Age Delay -15%

tarjouksessa

tammikuun ajan!

ACO Age Delay -linjan tuotteet -15% tarjouksessa tammikuun ajan! Tarjous voimassa myös verkkoapteekissamme osoitteessa: www.verkkoapteekkihelsinki.fi

Apteekki Ruoholahti

Tammikuun Avaintarjous

Minisun Monivitamiini (3 erilaista)

tarjous 17,90 (norm. 21,90-22,47)

Minisun monivitamiinit aikuisille ja lapsille.

Subway

3,90 €

Päivän Subi® 15 cm

joka päivä

Päivän Subi® 15 cm 3,90 € Suositut Päivän Subit® uudistuivat ja vaihtoivat järjestystä. Listalla on myös uusi tulokas, Spicy Italian!

Fenno Optiikka Ruoholahti

Biometrisesti älykkäät

silmälasit? KYLLÄ.

Biometrisesti älykkäät silmälasit? KYLLÄ.. Mittaamme silmäsi tuhansista kohdista. TULOS: Tarkinta mahdollista näkemistä. Mittaamme silmäsi tuhansista kohdista. TULOS: Tarkinta mahdollista näkemistä.

K-Citymarket Helsinki Ruoholahti

TAIMEN 9,99 € kg

Tuore kokonainen

Kasvatettu, Suomi

ERÄ! Tuore kokonainen TAIMEN Kasvatettu Suomi 9,99 € kg Pannulla paistettu glaseerattu taimen saa kaveriksi raikkaan salaatin ja kastikkeen. Piparjuuri antaa pirteän raikasta makua sekä kalalle että kastikkeeseen. Noin 5,35€/annos. >Kalaasi -blogi>

JYSK

Matot -20–60%

Esim. Mimosa 80 x 200 cm

NYT 15 € (norm. 39,99 €)

Nyt Jyskistä Kaikki matot -20–60% Esim. kuvan Mimosa matto juutti/puuvillaa 80 x 200 cm 15€ (39,99€) 23.1. asti.

Dressmann

Tyylikästä miehille

ALE HUIPENTUU!

Pukuja jopa -50%

DRESSMANN Ale huipentuu! Pukuja jopa -50% normaalihinnasta

Apteekki Ruoholahti

La Roche-Posay

miniseerumi

kaupan päälle

La Roche-Posay anti-age* -tuotteen ostajalle kaupan päälle miniseerumi** (10ml). *Hyalu B5-tuotteet, Pure Vitamin C10-seerumi, Pigmentclar-tuotteet ja Anthelios Age-Correct-aurinkosuojavoide. **kaupanpäällisiä on rajoitettu erä.