Elixia

Tervetuloa Pohjoismaiden johtavaan kuntokeskusketjuun! Meillä on sinulle kaikki mitä tarvitset saavuttaaksesi tavoitteesi. Kokonaisuudessaan ketjussamme on 250 kuntosalia, 81 erilaista ryhmäliikuntatuntia, digitaalinen treenimaailma Mentra by SATS, Personal Training – ja fysioterapiapalvelut sekä iloinen, kannustava henkilökunta. Olemme ylpeitä monipuolisesta treenipalvelujen valikoimastamme ja haluamme antaa sinulle kaiken, mitä tarvitset fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnistasi huolehtimiseen. Autamme sinua pääsemään alkuun […]

Finlayson Pop-up

Finlayson pop-up Vuonna 1820 perustettu Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä. Tänä päivänä se elää uutta elämää ja on vakuuttunut, että paras tapa kunnioittaa sen historiaa on rohkeus, ennakkoluulottomuus ja jatkuva halu kehittää uusia mielenkiintoisia tuotteita. Finlayson Popup myymälän löydät Kauppakeskuksen 1. kerroksesta. Tervetuloa tutustumaan Arkismi – vaatteisiin, rentoa pukeutumista naisille, miehille ja lapsille.

Apteekki

Tervetuloa Ruoholahden uuteen Apteekkiin 3.10. alkaen! Ruoholahden uusi Apteekki sijaitsee kauppakeskuksen 1. kerroksessa K-Raudan läheisyydessä. Meille saavut kätevästi ja nopeasti raitiovaunulla, metrolla, bussilla tai omalla autolla. Parkkihallista pääset sisäkautta suoraan kauppakeskuksen tiloihin ja apteekkiostoksille. Lämpimästi tervetuloa!

K-Citymarket Helsinki Ruoholahti

Ruoholahden K-Citymarket on vertaansa vailla ja sinne on helppo saapua. Parkkihallista pääset suoraan autolla melkein ovelle, kuten myös jalkaisin katutasolta liukuportailla. K-Citymarketissa on ammattitaitoinen henkilökunta sekä laaja tuote- ja palvelutarjonta. Tule tekemään arjen ja vapaa-ajan ostoksesi helposti. Ruoholahden K-Citymarket on avoinna 24h

K-Rauta

K-Rauta Ruoholahti on koko kaupungin palveleva rautakauppa. Monipuolinen tarjonta antaa sinulle mahdollisuuksia toteuttaa kodin haaveesi. Ruoholahden K-Raudasta löydät tarvikkeet sisustamiseen, puutarhaan tai rakentamiseen, myös työvälineet. K-Rauta tarjoaa lisäksi remontti ja asennuspalveluja.

Alko

Ruoholahden Alko sijaitsee kätevästi kauppakeskuksen kerroksessa -2. Pääset helposti kerrokseen myös autolla parkkihallin kautta, lähes oven eteen – yhtä hyvin myös katutasolta likuportailla tai hisseillä. Alkon valikoima Ruoholahdessa on laaja ja palvelu asiantuntevaa. Myymälän vieressä on myös palautuspiste pulloille ja tölkeille. – Tervetuloa!

Tokmanni

Helpotamme ihmisten arkea ja juhlaa tarjoamalla monipuolisen ja ajankohtaisen valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä merkkituotteita sekä muita laadukkaita tuotteita aina edulliseen hintaan. Kattavan myymäläverkostomme ja verkkokauppamme ansiosta olemme aina lähellä palvelemassa ihmisiä. Tervetuloa fiksuille ostoksille! Joulun ajan poikkeusaikataulut:

JYSK Scandinavian Sleeping & Living

JYSK tarjoaa nukkumiseen ja kodinsisustukseen liittyviä huipputarjouksia skandinaaviseen tyyliin. Teemme helpoksi jokaisen kodin ja jokaisen huoneen sisustamisen – ulkotiloja unohtamatta. Olemme ylpeitä skandinaavisuudestamme, joka juontaa juurensa vuoteen 1979, jolloin Lars Larsen avasi ensimmäisen myymälänsä Tanskassa. Sittemmin JYSK on kasvanut kauas Skandinavian rajojen ulkopuolelle ja siitä on tullut kansainvälinen yritys, jolla on tuhansia myymälöitä ympäri maailmaa. […]

Elisa Palvelupuoti

Tervetuloa Elisa Palvelupuotiin! Palvelupuodin väki auttaa sinua kaikissa puhelin- ja nettiasioissa. Palvelupuodin valikoimasta löydät uusimmat puhelimet ja älykellot, ja puodista on tilattavissa koko Elisan tuotevalikoima. Voit ostaa laitteita ja lisätarvikkeita kuluttomasti ja korottomasti myös kuukausilaskulla. www.elisa.fi/palvelupuoti

Musti ja Mirri

Musti ja Mirri on iloisesti palveleva lemmikkitarvikkeiden erikoisliike. Nelijalkainen perheenjäsenesi on meille tärkeä! Tarvitsit sitten laadukasta ruokaa, kuivikkeita tai neuvoja eläimelliseen arkeen, olet tervetullut asiakkaaksemme – asiantunteva henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua! Voit tulla ostoksille myös yhdessä lemmikkisi kanssa.