Search
Close this search box.

Hyvä kiertoon - Kauppakeskus Ruoholahden ulkotorilla kirppistellään toukokuun lopussa

Kansallisena Siivouspäivänä järjestettävä kesäkirpputori ilahduttaa lähialueen asukkaita kauppakeskus Ruoholahden ulkotorilla lauantaina 27. toukokuuta. Tapahtuma on kaikille avoin.

Kauppakeskus Ruoholahden kaikille avoin kesäkirppis kutsuu putsaamaan komerot ja pistämään tarpeettomat vaatteet ja tavarat myyntiin. Kauppakeskuksen ulkotorille ovat tervetulleita kaikki yhteisöllisestä kirppistunnelmasta kiinnostuneet. Paikan päällä voi pystyttää oman myyntipisteen, tehdä uniikkeja löytöjä sekä viettää aikaa alueen muiden asukkaiden kanssa. Luvassa on myös kauppakeskuksen toimijoiden järjestämää oheisohjelmaa, josta tiedotetaan tarkemmin Facebookin tapahtumasivulla.

Kohtaamispaikka alueen asukkaille, toimijoille ja työntekijöille

Kauppakeskus Ruoholahden kiinteistön omistavan Antiloopin Account Manager Siiri Nolvi odottaa kesäkirppistä jo innolla. Ulkotorin avaaminen kirppistapahtumalle luo hänen mukaansa erinomaiset puitteet alueen paikallisten toimijoiden ja ihmisten väliselle kohtaamiselle.

– Ihan mahtavaa päästä toteuttamaan tällaista kiertotaloutta tukevaa koko perheen tapahtumaa. Vastuullisuus ja yhteisöllisyys ovat ydinarvojamme Antiloopilla ja mielellämme avaamme kauppakeskuksen ulkotorin alueen asukkaiden käyttöön kirppispäiväksi. Toivotamme erittäin lämpimästi kaikki alueen asukkaat, työntekijät ja vierailijat mukaan tapahtumaan, Nolvi iloitsee.

Ruohiksen ulkotori tarjoaa erinomaiset puitteet kirppispäivälle, sillä paikalle on helppo saapua niin kävellen, julkisilla kuin omalla autollakin. Kauppakeskuksesta taas löytyy palveluita, kuten K-Citymarket ja ravintoloita, jotka tekevät niin myyjien kuin ostajienkin tapahtumaan osallistumisesta helppoa ja viihtyisää. Jos nälkä yllättää, kauppakeskuksen sisältä on helppo hakea välipalaa kesken myyntipäivän.

Näin osallistut mukaan
 • Käy osallistumassa Ruohiksen kesäkirppikselle Facebookissa, niin saat ajankohtaisia tietoja tapahtumasta

 • Myyjä: 
  • Veloituksettomat myyntipaikat on varattu loppuun, mutta ilmoittaudu jonoon täältä. Ilmoitamme vapautuneista myyntipaikoista jonotusjärjestyksessä.
  • Tee kevätsiivous! Kokoa yhteen ehjät tarpeettomaksi jääneet tavarat ja vaatteet.
  • Jos olet ilmoittautunut onnistuneesti, nappaa kamat kassiin ja saavu ajoissa paikalle valitsemaan paras myyntipaikka. Ota mukaan sähköpostiisi saapunut varausvahvistus, jonka olet saanut varauksen yhteydessä. 
   • Jos olet ilmoittautunut jonotuslistalle, odota sähköpostivahvistusta vapautuneesta myyntipaikasta.
     
 • Ostaja
  • Saavu paikalle tekemään löytöjä tapahtumapäivänä 27.5. kello 10-14:00.

Kauppakeskuksen palvelut, kuten kaupat ja ravintolat palvelevat sinua Siivouspäivän aikana.

 Lämpimästi tervetuloa!