Search
Close this search box.

Joulun taikaa, juhlan aikaa - Kaikkea jouluun Ruohiksesta.

Tervetuloa viettämään taianomaista joulutapahtumaa Kauppakeskus Ruoholahteen 2. joulukuuta. Tule nauttimaan joulun riemusta, tekemään jouluostoksia sekä ottamaan ilo irti joulutapahtuman aktiviteeteista.

Joulu on rentoutumisen ja rauhoittumisen aikaa. Silloin on lupa nauttia hyvästä ruoasta ja ihanasta yhdessäolosta rakkaimpien kanssa – tai ihan vaan omasta ajasta.

Joulupyhiä edeltävä joulunodotus voi olla vähintäänkin yhtä tunnelmallista kuin itse joulunvietto. Vedä siis villasukat jalkaan, nauti lasillinen höyryävän kuumaa glögiä ja aloita kiireetön joulutunnelmointi vinkkiemme avulla jo nyt. Kun ryhdyt jouluvalmisteluihin hyvissä ajoin, voit hiljentyä vuoden ihanimman juhlan viettoon rauhallisin mielin.

Joulutapahtuma Ruohiksen pääaulassa lauantaina 2.12.2023

Tapahtuma klo 10-16

Ohjelmassa

Joulupukin vierailu klo 10-12 & 12:30-16

Glögi- ja piparitarjoilu

Lasten piirustuspiste

Lahjojen paketointipiste

Joulupuu -keräys

 

 

Inspiroidu kanssamme joulusta​

Pue koti jouluisaksi hissukseen nautiskellen

On aika laittaa koti juhlakuntoon ja virittäytyä ihanaan kotoilukauteen. Ja vaikka koti puetaan täyteen loistoonsa vasta lähempänä aattoa, kannattaa joulutähdet, valosarjat ja muut joulukoristeet vaihtaa tarvittaessa jo nyt uusiin. 

Säihkettä ja suuhunpantavaa joulua edeltäviin juhlahetkiin

Innostus väreilee jo ilmassa pirskahtelevan pikkujoulukauden merkiksi. Oli suuntana sitten firman pikkujoulut tai ystäväporukassa vietettävä loistelias koti-illallinen, nyt ei säihkettä tai makua säästellä! 

Rakkaudella valitut lahjat ihastuttavat varmasti

Kun aattoilta pimenee, on vihdoin aika avata kuusen alla pilkottavat paketit. Tänä vuonna voit heittää lahjahuolesi nurkkaan, sillä tonttumme ovat koonneet parhaat lahjavinkit puolestasi.