Search
Close this search box.


Näin saavut kauppakeskukseen

Meille saavut kätevästi ja nopeasti raitiovaunulla, metrolla, bussilla tai omalla autolla. Parkkihallista pääset sisäkautta suoraan kauppakeskukseen ja vuorokauden ympäri palvelevaan K-Citymarketiin. 

Saapuminen julkisilla

Lähikauppakeskus Ruoholahden kupeessa pysähtyvät lukuisat bussit, raitiovaunut ja metro (Ruoholahti). Tarkemmat tiedot liikennevälineistä HSL:n verkkosivuilta. 

Kauppakeskuksen pääsisäänkäynti on osoitteessa Itämerenkatu 21, Ruoholahti. Sisäänkäyntejä on katutasolla yhteensä kolme: kaksi sisäänkäyntiä Itämerenkadulla ja yksi sisäänkäynti Porkkalankadun puolella. 

K5. pysäköintikerroksesta löydät liityntäpysäköinnin.

Tarkemmat ohjeet liityntäpysäköintiin saapumisesta löydät täältä

Saapuminen autolla

Autolla hurautat kauppakeskukseen helposti. Lähikauppakeskus Ruoholahden Europark -parkkihalli on avoinna joka päivä 24 h. Hallissa on 1500 autopaikkaa viidessä tasossa – sateelta suojassa. 

Sisään ajat helposti katutasolta Porkkalankadulta tai Länsisatamankadulta. Voit myös sujahtaa Länsiväylältä saapuessasi tunnelin kautta suoraan kerrokseen -3. 

Käytössämme on puomiton, kamerapohjainen pysäköintijärjestelmä, jolla rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan. 

Ensimmäinen tunti ilmaiseksi

Meillä pysäköit aina 1 tunnin ilmaiseksi. Jatkossa voit maksaa ensimmäisen tunnin ylimenevän osuuden lähtiessä joko maksuautomaattiin tai näppärästi EasyPark- (756) ja ParkMan-mobiilisovelluksilla. 

Tavaran toimitus

Kauppakeskus Ruoholahti,
Salmisaarenkatu 9, 00180 Helsinki