Näin saavut kauppakeskukseen

Meille saavut kätevästi ja nopeasti raitiovaunulla, metrolla, bussilla tai omalla autolla. Parkkihallista pääset sisäkautta suoraan kauppakeskukseen ja vuorokauden ympäri palvelevaan K-Citymarketiin. 

Saapuminen julkisilla

Lähikauppakeskus Ruoholahden kupeessa pysähtyvät lukuisat bussit, raitiovaunut ja metro (Ruoholahti). Tarkemmat tiedot liikennevälineistä HSL:n verkkosivuilta. 

Kauppakeskuksen pääsisäänkäynti on osoitteessa Itämerenkatu 21, Ruoholahti. Sisäänkäyntejä on katutasolla yhteensä kolme: kaksi sisäänkäyntiä Itämerenkadulla ja yksi sisäänkäynti Porkkalankadun puolella. 

K-Citymarketin asiakaspalvelupisteessä voit ladata HSL:n kortille arvoa tai kautta.  

Saapuminen autolla

Autolla hurautat kauppakeskukseen helposti. Lähikauppakeskus Ruoholahden Europark -parkkihalli on avoinna joka päivä 24 h. Hallissa on 1500 autopaikkaa viidessä tasossa – sateelta suojassa. Sisään ajat helposti katutasolta Porkkalankadulta tai Länsisatamankadulta. Voit myös sujahtaa Länsiväylältä saapuessasi tunnelin kautta suoraan kerrokseen -3. 

Plussa-etu pysäköinnissä

Plussa-kortilla saat ensimmäisen pysäköintitunnin ilmaiseksi! Pysäköinti on muuten maksullista Europarkissa. 

Näin saat parkissa K-Plussa-edun: Syötä lähtiessäsi tullessasi puomilta saamasi P-lippu ja K-Plussa-kortti P-maksuautomaattiin (kerroksissa -1, -2 ja -3). Suorita mahdollinen maksu. Säilytä P-lippu puomille ajaaksesi ulos. Pysäköinnistä huolehtii Europark. 

Tavaran toimitus

Kauppakeskus Ruoholahti,
Salmisaarenkatu 9, 00180 Helsinki