Search
Close this search box.

Tervetuloa Lähikauppakeskus Ruoholahteen

Kauppakeskus Ruoholahti on monipuolinen ostospaikka Helsingin kantakaupungissa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Meille saavut kätevästi ja nopeasti raitiovaunulla, metrolla, bussilla tai omalla autolla. Parkkihallista pääset suoraan vuorokauden ympäri palvelevaan ruokakauppaan. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi arjen tarpeisiin, halusit sitten ostoksille, syömään tai kahville. Meillä hoidat kaikki hankinnat kerralla. Tervetuloa viihtymään! 

Aukioloajat:

Yleiset tilat ja K-Citymarket avoinna 24/7   

Liikkeiden aukioloajat vaihtelevat, tutustu liikekohtaisiin aukioloaikoihin liikkeet ja palvelut -sivulla. Ravintoloiden aukioloajat löydät ravintolat -sivulta. 

Osoite:

Itämerenkatu 21, 00180 Helsinki  

Löytötavarat:

Löytötavaroista voit kysyä valvomostamme ruoholahti@secon.fi, puh. 040 021 4780

Seuraa meitä somessa:

Aurinko, hymy ja jäätelö ne yhteen kuuluva!

Tule nauttimaan aurinkoisita päivistä ja Pingviinin jäätelöistä kauppakeskus Ruoholahden ulkotorille. Löydätkö tänä kesänä uuden lempijäätelömaun vai turvaudutko tuttuun ja turvalliseen? 🍦

#ruohis #kauppakeskusruoholahti #kesä #jäätelö #jäätelökioski #pingviinikioski #ruoholahti
...

Kesä on ihmisen parasta aikaa – ja hyvästä syystä. 😎 Meiltä saat kaikkea ja vähän enemmänkin kesän sisustukseen, piteneviin päiviin, auringossa kylpeviin pihoihin ja herkuista notkuviin pitopöytiin. Alla meidän tärpit onnistuneeseen kesään:

👉 K-Citymarketista saat herkullisimmat tarjoilut kesän juhliin, piknikkeihin, retkiin ja arkeen

👉 Kantakaupungin suurin K-Rauta tarjoaa kaikkea kivaa puutarhaan, vapaa-aikaan sekä kesän pieniin ja suuriin projekteihin

👉 Jyskistä löydät kaikkea kauneimpaan kesäkotiin, mökin sisustukseen ja retkeilyyn

👉 Mökkireissujen jälkeen on mukava pesettää ja vahata auto alakerran autopesulassa

👉 Hiusfashionissa ja Apteekissa hellit hyvinvointituotteilla mieltä, kasvoja ja kehoa

Mikä näistä on eniten sun mieleen?

#kauppakeskusruoholahti #ruoholahti #kukkakauppa #kesäloma #loma #holiday #jätkäsaari #kesä #summer #interiordesign #sisustus
...

Pitkä ja toivottavasti kuuma kesä on taas täällä! 😎 🍉 Mitäpä jos kokoaisit tänä vuonna kesäisen toivelistan, johon listaat kivaa kesätekemistä itsellesi tai koko perheelle? Lista antaa inspistä tylsempiin päiviin ja auttaa toteuttamaan kesähaaveet.

Kesän "bucket listiin" kannattaa laittaa ainakin lähiseudun ihanimmat kesäkahvilat, kotikaupungin toiveravintolat, kesäiset staycation-haaveet, huvipuistokäynnit sekä mökkiviikonloput. Oletko aina haaveillut aamuvarhain tehtävästä uintireissusta tai keskiyön pulahduksesta tyyneen järveen? Kaveriporukan tai perheen kiireettömästä rantapäivästä? Nukkumisesta teltassa tähtitaivaan alla tai aamuauringon ensimmäisiin säteisiin asti valvomisesta?

Muistathan sisällyttää listaan myös omaa aikaa ja arkisia hengähdyshetkiä, kuten kauan kaivatun hieronnan tai ulkojoogatunnin.

Mitä sinä haluat tehdä, nähdä tai kokea tänä kesänä? 🤩👇

#kesä #kesäfiilis #bucketlist #ruohis #kauppakeskusruoholahti #ruoholahti #jätkäsaari
...

Goodwill -keräyslaatikko nyt kauppakeskus Ruoholahdessa!✨
Goodwill-keräykseen voi lahjoittaa hyväkuntoisia vaatteita, kenkiä, astioita, urheilutarvikkeita, leluja, sähkölaitteita, askartelutarvikkeita, kodintekstiilejä ja urheilutarvikkeita.

Lahjoitetut tavarat menevät myyntiin @goodwillsuomi -myymälöihin ja myydyistä tavaroista saatu tuotto käytetään paikallisen työllistämistoiminnan ja erilaisten valmennus- ja koulutusohjelmien ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Samalla pääset eroon sinulle tarpeettomasta tavarasta, autat ympäristöä ja teet hyviä löytöjä Goodwill-myymälöiden monipuolisesta valikoimasta.

”Goodwill auttaa ihmisiä koulutuksen ja työllistämisen keinoin sekä ympäristöä kierrätysmyymälätoiminnan kautta, paikallisesti. Kierrätysmyymälöidemme laajoista valikoimista löydät nopeasti vaihtuvia tuotteita huonekaluista vaatteisiin. Ostamalla ja lahjoittamalla työllistät paikallisia”

Goodwill -keräyslaatikon löydät kauppakeskuksen 1. kerroksen aulasta.

#ruohis #kauppakeskusruoholahti #ruoholahti #goodwill #goodwillsuomi
...

Meiltä löydät monta liikettä mistä löytää inspiraatiota alkukesän sisustukseen. Nähdäänkö sinutkin Ruohiksessa tällä viikolla? 😍☀️

@finlayson @kcmruoholahti @jysk @tokmanni @bieder_kukkakauppa_ruoholahti #kauppakeskusruoholahti #kauppakeskus #ruoholahti #ruohis #helsinki #kevätsisustus #sisustusvinkit
...

Kisakatsomon tunnelma syntyy maukkaista ja helposti syötävistä tarjoiluista.

🤩 Perinteisen pizzan ja makkaran lisäksi voit kokeilla hodari- tai leipäbaaria, jossa jokainen saa kipaista kokoamassa oman herkkunsa lempitäytteiden valikoimasta.

🤩 Herkulliset härkis- ja kananachopellit valmistuvat uunissa alle puolessa tunnissa (reseptit: www.k-ruoka.fi/reseptit )

🤩 Varaa myös riittävästi naposteltavia, kuten pilkottuja vihanneksia ja sipsejä dippeineen, suolapähkinöitä ja karkkeja.

🤩 Virkistävät juomat kylkeen, volyymi kaakkoon ja peli voi alkaa! 🎉

Löydät kaiken tarvitsemasi ikimuistoiseen kisakatsomoon Ruohiksesta. Tervetuloa!

#ruohis #kauppakeskusruoholahti #ruoholahti #jätkäsaari
...

Yhteystiedot

Kauppakeskuspäällikkö

Promopaikkojen vuokraus

Liiketilojen vuokraus

Kauppakeskuksen turvavalvomo