Tervetuloa Lähikauppakeskus Ruoholahteen

Kauppakeskus Ruoholahti on monipuolinen ostospaikka Helsingin kantakaupungissa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Meille saavut kätevästi ja nopeasti raitiovaunulla, metrolla, bussilla tai omalla autolla. Parkkihallista pääset suoraan vuorokauden ympäri palvelevaan ruokakauppaan. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi arjen tarpeisiin, halusit sitten ostoksille, syömään tai kahville. Meillä hoidat kaikki hankinnat kerralla. Tervetuloa viihtymään! 

Aukioloajat:

Yleiset tilat ja K-Citymarket avoinna 24/7   

Liikkeiden aukioloajat vaihtelevat, tutustu liikekohtaisiin aukioloaikoihin liikkeet ja palvelut -sivulla. Ravintoloiden aukioloajat löydät ravintolat -sivulta. 

Osoite:

Itämerenkatu 21, 00180 Helsinki  

Löytötavarat:

Löytötavaroista voit kysyä valvomostamme ruoholahti@secon.fi, puh. 040 021 4780

Seuraa meitä somessa:

Syksy on täällä, ja se tuo mukanaan herkulliset ruokatrendit sesongin kasviksilla ja sadon parhailla mauilla! 🍂 Alla vinkkimme syksyn ruokapöytään ja lautaselle. Raaka-aineet sekä kokkaustarvikkeet löydät tietenkin Ruohiksen K-Citymarketista!

🌽 Sesongin kasvikset loistavat: Tänä syksynä nautitaan sesongin kasviksista. Kurpitsa, punajuuri ja omena tuovat väriä ja makua ruokiin. Kokeile esimerkiksi uunissa paahdettua kurpitsaa quinoan ja paahdettujen pähkinöiden kera.

🍽️ Makuyhdistelmät uudelle tasolle: Syksy tarjoaa tilaisuuden leikitellä makuyhdistelmillä. Kokeile yhdistää makeaa ja suolaista, kuten paahdettua bataattia ja fetaa, luoden mielenkiintoisia makuja lautaselle.

🍎 Sadonkorjuun aarteet: Nauti sadonkorjuun antimista suoraan pelloilta ja puutarhoista. Kokeile vaikkapa omena-punajuurisalaattia, jossa raikas omena ja maanläheinen punajuuri kohtaavat.

🌈 Värikkäät ja terveelliset ateriat: Anna kasvisten värien hehkua ruokapöydässä. Kokeile esimerkiksi trendikästä punajuuripastaa cashew-kerman kera – terveellistä ja maukasta!

⏳ Nauti hitaasti kypsyvistä mauista: Anna ruoan kypsyä rauhassa syksyn tunnelmaan. Kokeile pitkään haudutettua kasviscurrya, jossa yhdistyvät erilaiset mausteet ja kasvikset.

Mikä näistä ruokatrendeistä saa veden herahtamaan kielelle? Jaa omat suosikkireseptisi ja makuelämyksesi kommenttiosiossa! 👇

@kcmruoholahti #kauppakeskusruoholahti #ruoholahti #ruohis #jätkäsaari #ruohis
...

Hyvinvointi hehkuu sisältä ulospäin, mutta toisinaan pieni ehostautuminen tekee terää! 🥰 Ruohiksen Hiusfashion ja Ruoholahden Uusi Apteekki tarjoavat hemmottelua iholle ja hiuksille läpi syksyn.

💆‍♀️ Anna hiuksillesi ansaitsemaasi rakkautta ja hoitoa tänä syksynä! Kampaamokäynti on kuin hyvinvointitankkaus hiuksillesi – se tekee ihmeitä niiden terveydelle ja ulkonäölle. Astu sisään kampaamo Hiusfashioniin ja anna ammattilaisen huolehtia hiuksistasi! 🍂

🌟 Kaipaatko hehkua ihollesi? Apteekin laadukkailla ihonhoitotuotteilla saat syksyisen hehkun haltuusi. Huolehdi ihostasi ja kehostasi parhailla mahdollisilla tavoilla. Löydät kaiken tarvittavan Ruoholahden Uuden Apteekin valikoimasta – anna itsellesi ansaitsemaasi hoivaa!

Mitä hyvinvointivinkkejä sinulla on syksyyn? Jaa ne kommentteihin! 👇

@hiusfashion @ruohiksentalli @ruoholahdenuusiapteekki #hyvinvointi #kauppakeskusruoholahti #ruoholahti #ruohis #jätkäsaari #kauppakeskus
...

Kaipaatko uutta twistiä kotiin? Syksyn sisustustrendit odottavat sinua Ruohiksen Tokmannin, Jyskin, Finlayson pop-upin, K-Citymarketin ja K-Raudan myymälöissä. 🍂 Kauniit tekstiilit, lämpimät värit ja luonnonläheiset materiaalit tekevät ihmeitä kodin tunnelmaan. Anna siis kodillesi uusi ilme ja inspiroidu syksyn uutuuksista!

@finlayson @jysk_fi @tokmanni @kcmruoholahti @krauta_ruoholahti #kauppakeskusruoholahti #ruoholahti #ruohis #jätkäsaari #ruohis
...

Syksy on täällä, ja mikä olisikaan parempi tapa aloittaa arki kuin Elixian energinen ympäristö! 🏋️‍♂️ Aseta tavoitteet korkealle ja anna ammattilaisten inspiroida ja tukea matkallasi kohti parempaa oloa. Tervetuloa kokemaan Elixia Ruoholahden ainutlaatuinen treeni-ilmapiiri! 💪

Miten sä aiot nauttia syksyn treenisesongista? Jaa omat suunnitelmasi ja fiiliksesi kommenttiosiossa! 👇

#kauppakeskusruoholahti #ruoholahti #ruohis #jätkäsaari #ruohis @elixia.fi
...

Yhteystiedot

Kauppakeskuspäällikkö

Promopaikkojen vuokraus

Liiketilojen vuokraus

Kauppakeskuksen turvavalvomo