Search
Close this search box.

Finlaysonin pop-up-myymälä tuo ihastuttavimmat joululöydöt kauppakeskus Ruoholahteen

Talvikauden ajan kauppakeskuksen aulan läheisyydessä palveleva myymälä kutsuu tekemään huippulöytöjä ajattomista design-klassikoista iki-ihaniin talviuutuuksiin – nyt myös huimilla aleprosenteilla.

Kesällä kauppakeskus Ruoholahden ulkotorilla nähty Finlaysonin pop-up-myymälä tekee lauantaina 5. marraskuuta paluun Ruoholahteen, ja tarjoaa herkullisen kattauksen laadukkaita kodintekstiilejä ja muita tuotteita. Eri väreissä hehkuvasta valikoimasta löytyy piristystä niin kotiin, tuliaisiksi kuin pukinkonttiinkin.

Valinnanvaraa riittää, sillä kyseessä on yksi Finlaysonin suurimmista pop-up-myymälöistä pääkaupunkiseudulla. Tarjolla on esimerkiksi kauniita pellavalakanoita, pussilakanoita, keittiötekstiilejä, peittoja, tyynyjä sekä tietenkin muita pehmoisia talvituotteita.

Jouluostoksille voi piipahtaa huoletta, sillä myymälän avulias ja asiantunteva henkilökunta palvelee aina ilolla ja tarjoaa mielellään myös henkilökohtaista apua ostosten valinnassa. 

Finlaysonin pop-up-myymälä palvelee uudessa sijainnissa kauppakeskus Ruoholahden pääaulan yhteydessä marraskuun alusta tammikuuhun:

  • maanantaista perjantaihin klo 10–18
  • lauantaisin klo 10–17
  • sunnuntaisin klo 12–16


Toivotamme Finlaysonin lämpimästi tervetulleeksi takaisin Ruoholahteen!

finlayson joulu 3