Search
Close this search box.

Finlaysonin ihastuttava pop-up -myymälä palvelee kauppakeskus Ruoholahdessa myös kevään ajan

Kauppakeskuksen 1. kerroksessa sijaitseva myymälä tarjoaa laadukkaita kodintekstiilejä, kauniin ajattomia klassikkotuotteita sekä upeita löytöjä kotiin ja tuliaisiksi.

Ensimmäistä kertaa viime kesänä Ruohiksessa nähty, ja sittemmin loppuvuodesta uudelleen avattu Finlaysonin pop-up -myymälä jatkaa toimintaansa myös keväällä 2023.

Kauppakeskuksen pääaulan yhteydessä sijaitseva liike on yksi Finlaysonin suurimmista pop-up -myymälöistä pääkaupunkiseudulla. Se tarjoaa vastuullisesti valmistettuja kodintekstiilejä ja muita iki-ihania suosikkituotteita – huipputarjouksia unohtamatta.


Ensiluokkaisia tekstiilejä 

Liikkeen monipuolinen valikoima pitää sisällään mm. laadukkaita ja kestäviä satiini-, puuvilla- ja pellavalakanoita herkullisissa kuoseissa ja väreissä. Yöunet kruunataan Finlaysonin ensiluokkaisilla ja suloisen pehmoisilla peitoilla ja tyynyillä. Talvisen kodin lämmin tunnelma on helppo viimeistellä tyylikkäiden verhojen, mattojen sekä muhkeiden torkku- ja päiväpeittojen avulla. Ruohiksen liikkeestä löydät myös upean valikoiman keittiötekstiilejä sekä tunnelmallisia saunatuotteita talven löyly- ja kylpyhetkiin.

Pop-up -myymälässä asiakkaita palvelee iloinen ja asiantunteva henkilökunta, joka auttaa mielellään löytämään kuhunkin tarpeeseen sopivimmat tuotteet. Myymälän henkilökunta toivottaakin kaikki kauppakeskuksen kävijät ja Ruoholahden alueen ihmiset lämpimästi tervetulleiksi tekemään mahtavia löytöjä Ruohikseen!

Finlayson pukeutuminen – Arkismi -mallisto

Arjen kestävää designia. Elämä vaatii kestävyyttä. Samoin arki. Finlaysonin uuden Arkismi-malliston vaatteet on suunniteltu ja testattu elämää kestäväksi. Kevät/kesä 23 -mallistosta löydät laajan valikoiman vaatteita sekä asusteita koko perheelle.

Finlaysonin pop-up -myymälä palvelee kauppakeskus Ruoholahden 1. kerroksessa pääaulan yhteydessä, hissien välittömässä läheisyydessä elokuuhun saakka:

  • Arkisin kello 11-18

  • Lauantaisin kello 10-16

  • Sunnuntaisin suljettu

 
maa-ilmasta-pussilakana-1700x1275-1675077868578