Search
Close this search box.

Finlaysonin pop-up-myymälä tuo ihanimmat kesälöydöt kauppakeskus Ruoholahteen

Kesän ajan palveleva myymälä kutsuu tekemään parhaita löytöjä ajattomista design-klassikoista iki-ihaniin kesäuutuuksiin – nyt myös huimilla aleprosenteilla.

Tervetuloa upea kesä – ja kesäostokset! Kauppakeskus Ruoholahden ulkotorilla, heti pääsisäänkäynnin vieressä sijaitseva Finlaysonin pop-up-myymälä tarjoaa herkullisen kattauksen laadukkaita kodintekstiilejä ja muita tuotteita. Eri väreissä hehkuvasta valikoimasta löytyy piristystä niin kotiin kuin kesämökillekin sekä tietysti parhaat lahjat ja kesätuliaiset.

Valinnanvaraa riittää, sillä kyseessä on yksi Finlaysonin suurimmista pop-up-myymälöistä pääkaupunkiseudulla. Tarjolla on esimerkiksi kauniita pellavalakanoita ja muita kesäisiä pussilakanoita, keittiötekstiilejä, peittoja, tyynyjä sekä hehkeitä kesäpyyhkeitä. Jo toista vuotta kesän suosikkisävynä koreilevan laventelin ystäville on myös ilouutisia: Ruohiksen pop-upista nimittäin löytyy mm. aluslakanoita, pyyheliinoja ja pussilakanasettejä tässä rauhoittavan lempeässä sävyssä.

Finlaysonilta löydät myös Pohjanmaalla käsin kudottuja räsymattoja ja tyynyjä, jotka on tehty kierrätetyistä pussilakanoista

Unelmankevyitä hamam-pyyhkeitä ja iki-ihania mökkituliaisia

Pientä ekstraa etsivälle tarjolla on erikoisempiakin ihanuuksia, kuten Pohjanmaalla käsin kudottuja räsymattoja ja tyynyjä, jotka on tehty kierrätetyistä pussilakanoista. Kesän hittituotteita kaipaava nappaa mukaansa perinteikkäät ja unelmankevyet hamam-pyyhkeet, jotka kuivuvat nopeasti ja soveltuvat siksi erinomaisesti kiireettömiin rantapäiviin tai ikimuistoisille kesäreissuille. Halutuimmat mökkituliaiset puolestaan valitaan saunatuotteiden joukosta, kuten suositusta Tamminiemi-sarjasta. Ikonisesta Tamminiemen rantasaunasta inspiraationsa saaneeseen tuotesarjaan kuuluu mm. tunnelmallisia tuoksuja, maanläheisiä saunatekstiilejä ja saippuoita. 

Kesäostoksille voi piipahtaa huoletta, sillä myymälän avulias ja asiantunteva henkilökunta palvelee aina ilolla ja tarjoaa mielellään myös henkilökohtaista apua ostosten valinnassa. 

”Nyt kannattaa tulla tekemään loistavia alelöytöjä, sillä tarjoamme kaikki aletuotteet puoleen hintaan normaalihinnoista. Toivotamme kauppakeskuskävijät ja lähialueen asukkaat lämpimästi tervetulleiksi myymäläämme!”, pop-up-myymälän Janina Wessman vinkkaa.

Finlaysonin pop-up-myymälä palvelee kauppakeskus Ruoholahden ulkotorilla elokuun loppupuolelle saakka:

  • maanantaista perjantaihin klo 10–19
  • lauantaisin klo 10–17 
  • sunnuntaisin klo 12–17
 

Osallistu arvontaan

Finlaysonin pop-upin saapumisen kunniaksi laitettiin somen puolella kesäarvonta käyntiin ja arvotaan 100 € arvoinen Finlaysonin tuotepaketti! 🤩

Osallistu arvontaan Facebookissa. Arvomme palkinnon kaikkien kommentoijien kesken.

Arvonta suoritetaan 15.7. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Palkinto tulee noutaa kauppakeskus Ruoholahden Finlayson pop-upista kuukauden sisällä arvonnan päättymisestä.