Search
Close this search box.

Täyden palvelun kuntokeskus ELIXIA avasi ovensa kauppakeskus Ruoholahdessa

Pohjoismaiden johtava kuntokeskustoimija ELIXIA tarjoaa huippupuitteet liikkumiseen ja hyvinvointiin nyt myös kauppakeskus Ruoholahdessa. Joulukuussa avatun ELIXIA Ruoholahden menestyksekäs lanseeraus on jo lyhyessä ajassa osoittanut, että kokonaisvaltaisille ja lähellä sijaitseville liikuntapalveluille riittää kysyntää.

Kauppakeskus Ruoholahti sai uutta eloa joulukuussa 2022, kun ELIXIA Ruoholahti avasi ovensa kauppakeskuksen tiloissa. Uusi, upea liikuntakeskus tarjoaa täydelliset puitteet ryhmäliikuntaan ja omatoimiseen liikkumiseen niin aloittelijoille kuin kokeneemmille kuntoilijoille. Kaksikerroksisen ELIXIAn sisäänkäynti sijaitsee kauppakeskuksen 4. kerroksessa.

Liikuntakeskuksen lanseeraus on ylittänyt kaikki odotukset. Uusi keskus on houkutellut runsaasti tyytyväisiä kävijöitä kokemaan uuden keskuksen ja sen kattavat palvelut. Menestystä ovat siivittäneet lukuisat tekijät, kuten hulppeat harjoittelutilat, joita täyden palvelun ELIXIAsta löytyy yhteensä 1871 m² edestä.

Kuntoilijoiden käytössä on muun muassa valtava aerobiseen harjoitteluun tarkoitettu lämmittelyalue sekä kokonainen toiminnalliselle harjoittelulle pyhitetty kerros. Tarjolla on myös monipuolisia ryhmäliikunta- ja personal training -palveluita sekä sisäpyöräilyn ystäviä palveleva edistyksellinen Cycling-studio. Keskuksen tyylikkäät pukeutumis-, suihku- ja saunatilat kruunaavat onnistuneen treenin.

ELIXIA Ruoholahden keskusjohtaja Kia Waren iloitsee onnistuneesta avauksesta.

Monipuolistuvat liikuntapalvelut elävöittävät Ruoholahtea ja lisäävät koko keskusta-alueen vetovoimaisuutta

Paraatipaikalla, keskellä vilkkainta Ruoholahtea sijaitseva ELIXIA siirtyi uusiin tiloihin Salmisaaresta. Aivan ydinkeskustan kupeessa sijaitseva kauppakeskus Ruoholahti on helposti saavutettavissa niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin, eikä parkkipaikoistakaan tarvitse huolehtia.

Sijainti Ruoholahden ytimessä on osoittautunut erinomaiseksi. Uusi kuntokeskus sujuvoittaa lähialueen ihmisten elämää helpottamalla omasta hyvinvoinnista huolehtimista kiireisen arjen keskellä. Monipuolisempi liikuntatarjonta myös auttaa tekemään Ruoholahdesta entistä houkuttelevamman paikan elää ja työskennellä.

Hyvinvoinnin edistäminen on tärkeä painopistealue myös kauppakeskus Ruoholahtea hallinnoivalle Antiloopille. Yhtiö pyrkii kehittämään sekä kiinteistöjään että niiden lähialueita mahdollisimman pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Monipuoliset, ihmisten hyvinvointia tukevat palvelut ovat olennainen osa Antiloopin strategiaa, joita ELIXIAn kaltaiset kumppanit auttavat osaltaan toteuttamaan.

”ELIXIA on erittäin tervetullut lisä kauppakeskus Ruoholahden ja koko alueen palvelutarjontaan. Uusi kuntokeskus tuo kattavat ja laadukkaat liikuntapalvelut lähialueen asukkaiden ja toimijoiden saataville. Samalla se auttaa tuottamaan hyvinvointia. Emme voisi olla tyytyväisempiä tästä yhteistyöstä”, iloitsee kohteesta vastaava Asset Manager Maarit Kivelä Antiloopilta.

Myös ELIXIAlla ollaan mielissään hyvin sujuneesta yhteistyöstä ja erinomaisesta avajaiskuukaudesta.

”Muutto Salmisaaresta Ruoholahteen on sujunut hyvin. Huomaamme jo nyt, että liikutamme enemmän ihmisiä liikepaikassa, joka on helpommin saavutettavissa. Tulevina vuosina jatkamme samanlaisten keskusten muuttojen tekemistä, jotta voimme ylläpitää hyviä palveluita ja liikuttaa enemmän ihmisiä.”, toteaa Elixian Country Manager Jussi Raita.