Search
Close this search box.

Sujuvaa lähiasiointia Elisa Palvelupuodissa – ”Meistä on ollut mahtavaa päästä tutustumaan Ruoholahden alueen ihmisiin”

Olisiko aika päivittää puhelin uuteen? Vai reistaileeko nettiyhteys? Netti- ja puhelinasiat hoituvat helposti Kauppakeskus Ruoholahdessa sijaitsevassa Elisa Palvelupuodissa vaikka arkilounaan tai viikonloppuostosten yhteydessä.

Elisa Palvelupuoti sijaitsee K-Citymarketin välittömässä läheisyydessä -2 kerroksessa. Myymälän iloinen ja ammattitaitoinen väki auttaa kauppakeskuksen kävijöitä löytämään parhaat ratkaisut kaikkiin netti- ja puhelinkysymyksiin. Sijainti keskellä kauppakeskusta ja vilkasta Ruoholahtea takaa sen, että puotiin on helppo tulla muun kauppakeskusasioinnin yhteydessä ja vaikka kesken työpäivän.

Puodin valikoimasta löydät mm. uusimmat puhelimet, nettipalvelut sekä älykellot ja tarvikkeet. Lisäksi koko Elisan tuotevalikoima on tilattavissa Ruoholahden toimipisteestä. Täältä saat myös noudettua valmiiksi tilatut tuotteet kätevästi ilman jonotusta. Kertamaksun ohella tuotteet voi ostaa kuluttomalla kuukausilaskulla.

elisa_p2

Aikaa säästäviä palveluita ilman ajanvarausta

Runsaan tuotevalikoiman lisäksi tarjolla on aikaa säästäviä palveluita ilman ajanvarausta. Apu on aina lähellä, oli kyse sitten uuden puhelimen käyttöönotosta, näytönsuojan asennuksesta tai vaikka tietoturva-asioista. Kinkkisimpiinkin ongelmiin löytyy aina nopea ratkaisu viiden osaavan palvelupuotilaisen toimesta.

Palvelupuodista kannattaa siis kysyä rohkeasti apua, ja jos onni suosii, saattaa tarjolla olla pientä ekstraakin. Myymälässä on järjestetty niin uutuuskonvehtien maistatusta kuin herkkuarvontojakin, ja lähestyvä joulusesonki tuo mukanaan lisää yllätyksiä. Juhlahumuakin on luvassa, kun tammikuussa 2022 avattu puoti viettää pian vuosipäiväänsä.

Palvelupuoti istuu erinomaisesti kauppakeskus Ruoholahden palvelutarjontaan, jonka tavoitteena on sujuvoittaa lähialueen ihmisten ja yritysten arkea tarjoamalla kaikki tarvittava saman katon alta. Palvelupuodin ideana on tuoda palvelut juuri sinne, missä ihmiset ovat, ja se onkin jo löytänyt tyytyväisen asiakaskuntansa erityisesti läntisen kantakaupungin asukkaista.

”On ollut mahtavaa päästä tutustumaan Ruoholahden alueen ihmisiin. Haluamme olla asiakkaillemme tuttu ja luotettava oma Palvelupuoti. Tervetuloa siis käymään, juttelemaan ja kyselemään – autamme aina parhaamme mukaan!”, toivottaa myymäläpäällikkö Samu Raittila

elisa_p1

Tervetuloa käymään

Elisa Palvelupuoti palvelee kauppakeskus Ruoholahden -2 kerroksessa

  • arkisin klo 10–19
  • lauantaisin klo 10–18
  • sunnuntaisin klo 10-15


Lämpimästi tervetuloa!