Search
Close this search box.

Ruoholahden Uusi Apteekki avaa ovensa 3.10. uuden apteekkarin johdolla: ”Panostamme erityisesti hyvään ja yksilölliseen asiakaspalveluun”

Ruoholahden Uusi Apteekki palvelee lokakuusta alkaen uudistuneissa tiloissa kauppakeskuksen 1. kerroksessa, kun Sebastian Forssell aloittaa apteekkarina. Tiimin tavoitteena on keskittyä erityisesti hyvään ja yksilölliseen asiakaspalveluun sekä asioinnin vaivattomuuteen.

Kauppakeskus Ruoholahdessa juhlitaan lokakuussa avajaisia, kun Ruoholahden Uusi Apteekki avaa ovensa maanantaina 3.10.2022 kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, K-Raudan välittömässä läheisyydessä.

Forssell siirtyy Ruoholahteen Mellunmäestä, jossa hän on toiminut apteekkarina viimeiset kahdeksan vuotta. Ruoholahteen hänet houkutteli erityisesti mahdollisuus toimia alati kehittyvällä alueella kantakaupungin sykkeessä.

”Kauppakeskus Ruoholahti ja koko Ruoholahden alue elävät mielenkiintoista uudistuksen aikaa. Alueella asuu huomattava määrä ihmisiä, ja täällä on myös paljon työpaikkoja. Tämä on loistava mahdollisuus olla mukana Ruoholahden kehityksessä ja rakentamassa entistä parempia paikallispalveluita alueen ihmisille.”

Apteekkari Sebastian Forssell toivottaa kaikki kävijät lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Ruoholahden Uuteen Apteekkiin

Tilat ovat käyneet läpi kokonaisvaltaisen remontin, jonka aikana ne on uusittu huolellisesti uuden apteekin tarpeita vastaaviksi. Asiakkaita palvelee ammattitaitoinen henkilökunta, joka auttaa mielellään kaikissa apteekkiasiointiin ja terveyteen liittyvissä kysymyksissä.

”Panostamme erityisesti hyvään ja yksilölliseen asiakaspalveluun, jotta voimme auttaa asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. On hienoa päästä palvelemaan alueen ihmisiä lähellä heidän kotiaan tai työpaikkaa. Tavoitteenamme on, että apteekissamme on aina helppo ja mukava asioida”, kertoo Forssell.

Ruoholahden Uusi Apteekki on avoinna arkisin klo 8–20 ja lauantaisin 10–18. Itsehoito- ja reseptilääkkeiden lisäksi valikoimissa on runsaasti laadukkaita hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä tuotteita sekä muita tuotteita. Pimenevän syksyn iloksi luvassa on myös hyvän olon avajaistarjouksia.

”Odotamme avajaisiamme innolla. Meillä on lokakuussa paljon kiinnostavia avajaistarjouksia, joten kannattaa ehdottomasti tulla käymään”, Sebastian Forssell toteaa ja toivottaa kaikki kävijät lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan uuteen apteekkiin.